Selecteer een pagina

De informatie in deze website is gebaseerd op mijn eigen mening en gebruikers ervaring. Prijzen die je ziet zijn onder voorbehoud en misschien ook gewijzigd! Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden verleend. Ik heb geprobeerd een duidelijk beeld te scheppen. Deel ook jouw ervaring met Bloemen leveranciers! Laat onder dit bericht je eigen review achter met je ervaringen. Zowel negatieve als positieve ervaringen zijn welkom, zo krijgen de lezers een scherp beeld.

Euroflorist.nl 

Bezorgkosten zijn €8. Als je vandaag voor 13:00 een bestelling plaatst dan krijg je vandaag nog

de bloemen in huis. Euroflorist heeft een goed onderhouden website met leuke acties en aanbiedingen, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Ook is er de mogelijkheid om een Cadeaubon te kopen en kan je een kortingscode gebruiken bij het plaatsen van een bestelling. Betaalmogelijkheden: Ideal, Creditcard en op rekening voor zakelijke klanten en ook op rekening betalen voor particuliere klanten (extra kosten €2.50).

 

Boeketlatenbezorgen.nl

Bezorg Kosten zijn €7,95 door heel Nederland. Dit is zeer mooie website met makkelijke navigatie. Als je vandaag nog voor 12 uur een bestelling plaatst dan is het vandaag nog in huis. Van rozen tot rouwbloemen eenvoudig in 3 stappen online te bestellen. Je kan gebruik maken van een kaartje met persoonlijke tekst. Anoniem versturen is ook een leuke optie die deze leverancier heeft betaalmogelijkheden: Ideal internetbankieren, Creditcard, eenmalige machtiging en op rekening.

 

Topbloemen.nl

Bezorgkosten zijn €4,95. Laagste prijs! en als je vandaag voor 13.00 een bestelling plaatst dan zijn de bloemen vandaag nog in huis hun website vind ik qua navigatie en design niet optimaal maar deze leverancier scoort hoog met Prijs/ kwaliteit. Betaalmogelijkheden: Ideal internetbankieren, Creditcard, en op rekening (zakelijke klanten).

 

Fleurop.nl

Ook bij deze aanbieder weer en snelle service. Voor 12 uur bestellen is Vandaag aan huis geleverd. Wat mij ook opviel aan Fleurop is dat ze een 7 dagen vaas garantie bieden, je krijgt dus garantie op je vaas van deze leverancier! Handig om te weten. Ik vind hun website zeer professioneel. Bezorgkosten zijn €8,-. Betaalmogelijkheden: Ideal internetbankieren, creditcard en bij grote bestellingen kan er op rekening betaald worden. Ook is er de mogelijkheid om makkelijk en snel te betalen via Paypal voor de paypal liefhebbers onder ons is dit een groot pluspunt.

 

Frederiqueschoice.nl

Deze website levert niet dezelfde dag maar, voor 14:00 bestellen is morgen geleverd. Ok maar deze website staat hier niet voor niets, deze website staat vol met de collectie bloemen van Frederique van der Wal (bekend van Televisie). Wat mij opvalt aan deze website is dat het een originele aanpak heeft, zo krijg je bij de bestelling van je bloemen een uniek geschenk doos en coole vaas. Zeer exclusieve levering van bloemen moet ik zeggen! Bezorgkosten €7,50 en boven de €125 wordt het gratis bezorgd. Betaalmogelijkheden: Ideal internetbankieren, creditcard en factuur.